Το κοράκι ξαναχτυπά

Μια απο τα ίδια. Όχι απο άποψη αγωνιστικής κατάστασης και συμπεριφοράς αλλά αποτελέσματος. Η ομάδα κάθε Σ/K κάνει και απο ένα σκωτσέζικο ντούζ αφού απο την μία όταν το παλεύει το μάτς τον σκοτώνει η διαιτησία και απο την άλλη όταν σερνόμαστε η διαιτησία μας πάει 50-50. 

Σήμερα η ήττα ήρθε απο ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 45 του πρώτου ημιχρόνου. Δεν μου λέει τίποτα που ο διαιτητής αναγνώρισε ουσιαστικά ότι έκανε λάθος αφού ουσιαστικά αυτός έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Άθλο. Ένα παιχνίδι που με βάση την παρουσία των δύο ομάδων ήταν ένα καθαρό και μεγαλοπρεπές Χ . 

Απο πολύ νωρίς τα πράγματα δεν μας πήγαν καθόλου καλά. Στο 5ο λεπτό ο Γιούργας, αρχηγός της ομάδος, σε μια προσπάθεια του ένοιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και ζήτησε αλλαγή. Την θέση του πήρε ο Αθανασιάς που πάλεψε σε όλο το παιχνίδι, μέχρι εκεί όμως. 

Μέσα απο όλα τα άσχημα της σημερινής αποστολής θα κρατήσουμε την συμμετοχή σαν βασικού παίκτη του νεαρού Άλκη Ζαχαριά. Ένα παιδί που δείχνει μέρα με την μέρα ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Τοξότη για τα επόμενα χρόνια.