Απο άλλο πλανήτη

Υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανείς με αυτό το παιχνίδι όταν χάνεις στο 10᾽ με 0 - 3  στην έδρα σου απο μια ομάδα που στο τέλος της περσυνής σεζόν ήταν στην ίδια κατηγορία με σένα και μάλιστα τερμάτησε κάτω απο σένα;

Ίσως δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθεί και η 11αδα που ξεκίνησε το σημερινό παιχνίδι στο στάδιο του ΕΑΚ ( εκεί θα δούμε όλα τα περίεργα όπως και πέρσυ με το Κρόκιο ). Με γκόλ και πάλι απο την σέντρα απο μια απευθείας εκτέλεση φάουλ η ομάδα ουσιαστικά δεν ξαναμπήκε ποτέ μέσα στο γήπεδο.

Εκνευρισμός , κατεβασμένα κεφάλια και απογοήτευση στους παίκτες , τον προπονητή και σε όλους εμάς που ήμασταν εκεί για να τους στηρίξουμε. Τελικά η ήττα ήρθε με τον πιο άγριο και σκληρό τρόπο με 0 - 4 που διαμορφώθηκε απο το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα πρέπει επιτέλους να βρεί την ηρεμία της και να δουλέψει με παίκτες που έχουν όρεξη να παίξουν μπάλα και ΜΠΟΡΟΥΝ ! Στις επόμενες μέρες και αφού φύγει ο εκνευρισμός θα γίνει μια λεπτομερείς αναζήτηση των λαθών και των προβλημάτων. Πλέον κάθε παιχνίδι είναι τελικός και η ομάδα χρειάζεται μαχητές.

Σύνθεση: Πασπαλάρης , Δεληβασίλης , Παραδάκης , Παπακυρίτσης , Μπουραζάς , Μανώλης , Καπουσουζέλης , Μοσχούδης , Αθανασιάς , Άκα , Γιούργας

Αλλαγές: Καπουσουζέλης - Μπόζης Κ. , Παραδάκης - Τόνι , Δελιβασίλης - Πελεκούδας