Πόρνη....μπάλα

Πηλέας...το δεύτερο εμπόδιο της ομάδας μετά απο ένα στραπάτσο με την Δάφνη. Η αποστολή απο θέμα ψυχολογίας ήταν πάρα πολύ δύσκολη με τα παλικάρια μας να προσπαθούν να συνέλθουν.

Το παιχνίδι είχε άσχημη ομορφιά. Ο Πηλέας μπήκε πιο δυνατά και με το καλημέρα ( όπως και η Δάφνη ) βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκόρ με μια κεφαλιά έπειτα απο κόρνερ. Απο εκεί και πέρα όμως ( στο πρώτο ημίχρονο ) άλλη ομάδα δεν υπήρχε στο γήπεδο. Χωρίς να απειληθεί η ομάδα ούτε μια στιγμή δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες ώσπου ήρθε το 40ο λεπτό. Έπειτα απο μια έξοχη μπαλιά του Γιούργα , ο Τριχιάς τσίμπησε την μπάλα και ανατράπηκε απο τον τερματοφύλακα. Στην άσπρη βούλα βρέθηκε ο Γιούργας ( όπως και στην Δάφνη ) όμως δυστυχώς δεν ευστόχησε, στέλνωντας την μπάλα έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πηλέας άρχισε να πατάει λίγο καλύτερα αφού το κέντρο μας άρχισε να παρουσιάζει σημάδια κόπωσης. Παρ᾽ όλα αυτά δεν κατάφερε να σκοράρει. Και εκεί έρχεται το 90ο λεπτό, με μια κούρσα απο τα δεξιά του Αθανασιά στρώθηκε η μπάλα στον Γιούργα που με ένα υπέροχο σούτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στην επαναφορά πάλι ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά την έστειλε λίγο έξω με τον τερματοφύλακα του Πηλέα πεσμένο στο έδαφος.

Έτσι ουσιαστικά μπορούμε να πούμε ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο απο τον ένα βαθμό. Αυτό πάντως δεν αναιρεί την προσπάθεια όλων των παιδιών που δώσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Σύνθεση: Πασπαλάρης Βάϊος , Ρηγίνος Λευτέρης ,  Ακριβούλης Παναγιώτης , Μπουραζάς Κώστας , Λένα Τόνι , Μπόζης Αλέξης , Καπουσουζέλης Στράτος , Μοσχούδης Παναγιώτης ,  Σπανομήτρος Γιάννης , Τριχιάς Δημήτρης , Γιούργας Μελέτης
Αλλαγές: Μανώλης Δημήτρης - Τριχιάς Δημήτρης ( 50ο λεπτό ) , Σπανομήτρος Γιάννης - Αθανασιάς Βασίλης ( 75ο λεπτό ) , Μανώλης Δημήτρης - Παπαγιάννης Βάϊος ( 85ο λεπτό μετά απο ενοχλήσεις)