ΛΑΘΗ ... ΛΑΘΗ ... ΛΑΘΗ

Σε ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας έδειξε πως δεν κερδίζει όχι γιατί είναι χειρότερη ομάδα αλλά μάλλον γιατί δεν διορθώνει τα λάθη της. Το απέδειξε και σήμερα αφού το γκόλ της Νίκης ήρθε πάλι απο στημένη φάση και πάλι απο αδράνεια των παικτών να ακολουθήσουν τον αντίπαλο στο ψηλό παιχνίδι.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ


Έτσι το πληρώσαμε και βρεθήκαμε πίσω στο σκόρ. Τότε η ομάδα έδειξε να ανεβαίνει, να πιέζει και είχε δυο φάσεις να απειλήσει. Εκεί όμως που σιγά σιγά ανεβάζαμε όλο και περισσότερους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή ήρθε μια αντεπίθεση όπου ο επιθετικός της Νίκης δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον τερματοφύλακα μας και να κάνει το 2-0.Το μόνο που καταφέραμε ήταν να μειώσουμε σε 2-1 με τον Παπαγιάννη προς το τέλος του παιχνιδιού.

Καθ᾽ολη την διάρκεια του ματς δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες στον διαιτητή όμως ήταν φανερό ότι καθάριζε τις επικίνδυνες φάσεις με σφυρίγματα πάντα εις βάρος μας. Η ομάδα μας ωστόσο διαμαρτύρεται για ένα ακυρωθέν γκόλ ως υπόδειξη οφσαιντ στο 20᾽ του Τριχιά καθώς και για ένα πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα απο ανατροπή του Γιούργα.

Ουσιαστικά όμως μας έλειπε η δημιουργία και η έμπνευση σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ελάχιστες φορές απειλήσαμε την αντίπαλη εστία αλλά και ούτε απειληθήκαμε ιδιαίτερα.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Πασπαλάρης , Τόνι , Πελεκούδας , Ακριβούλης , Δεληβασίλης , Μπουραζάς , Παπαγιάννης , Άκα , Τριχιάς , Γιούργας , Μοσχούδης

 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ πουλάει..."πνεύμα"

Δεν είχαμε καλούς οιωνούς πριν το μάτς. Η αποστολή πήγε αλλά οι μπάλες ποτέ ! Ευτυχώς ο Big John πήγε στο ΕΑΚ και τις έφερε .

# Την έξοδο του μεσολογγίου έκανε ο Βαγιάρας στο πρώτο ημίχρονο. Ευτυχώς για αυτόν και για εμάς δεν το πληρώσαμε.

@ Κράμπα Παναγιωτάρα ; Α ρε προπόνηση που σου χρειάζεται , δευτέρα σε περιμένουμε.

% Πωπω μιλάμε για πολύ ήλιο στον πάγκο. Ζαβλακομένοι μπήκαν όλες οι αλλαγές. Λές αυτό να φταίει;

$ O παππούς Βάγιος νευράκια για ένα ακόμα παιχνίδι. Μην μασάς οι άλλοι αναγνωρίζουμε την μεγάλη σου προσπάθεια μακαρι να ακολουθούσαν και μερικοί ακόμα.

^^ Αχ αυτό το δεξι μπάκ. Τι φύλαγες ρε συ στο 2ο γκόλ 20 μετρα πίσω απο το λίμπερο;

* Είχαμε και κάποιες επισκέψεις στον πάγκο , δεν θα τις σχολιάσω.

& Μιλάμε για πολύ μπόχα στα αποδυτήρια απο τις τουαλέτες. Α ρε υγειονομικό που σας χρειάζετε!

-- Ακόμα ζέσταμα κάνει ο Πάρα. Σάκη εσυ τον ξέχασες , εμείς όχι .

## Για πόζα και φακό όλοι πρώτοι είστε. Σας ετοιμάζω αφιέρωμα αρκεί να αποδείξετε τι αξίζετε.