Ως πότε ...

Τετάρτη απόγευμα , σε σκηνικό αγγλικού γηπεδο βρεθήκαμε κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα για να δούμε κάτι να αλλάζει. Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά απο την αρχή της σεζόν όμως η επιδημία των στημένων φάσεων καλά κρατεί.


Περιγραφή


Με το κυνικό 0-1 που διαμορφώθηκε κατά το 60᾽ η ομάδα για άλλη μια φορά την πάτησε. Την πάτησε απο στημένη φάση , κόρνερ, απο την ίδια κομπίνα , πάσα κοντινη και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι. Κρίμα για όλη την προσπάθεια των παιδιών και μέσα και έξω απο το παιχνίδι αφού μας ανάγκασαν να παίξουμε κατευθείαν μετά τις δουλειές μας. Κρατάμε μόνο την αρκετά φιλότιμη προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου και κοιτάμε μπροστά ένα δύσκολο μάτς, σε μια δύσκολη έδρα, με έναν ψυχολογικά ανεβασμένο αντίπαλο μετά το διπλό που είχε μέσα στον Ριζόμυλο. 

Σύνθεση
















Ο Γενικός πουλάει ... "πνεύμα"

{} Σκυλάδικο το περάσατε το ΕΑΚ? Δύο διακοπές λόγω εισβολή σκύλου. Και τι διακοπες!

** Άντε σήμερα καταλαβαίνω τις τζηνιές και τα πουκάμισα. Τις άλλες φορές που ειναι οι φόρμες ΟΕΟ?

$$ Χειροκροτώ τον κόσμο που ήρθε να μας δεί τέτοια μέρα, τέτοια ώρα , με τέτοιο καιρό. 

%$ Κρίμα μας χάλασε το χινάκι και είχα σπρώξει κάποια λεφτά. Δεν πειράζει κόουτς τώρα θα πάμε για το διπλό να στείλουμε κόσμο στον κουβά.

#@ Πωπω φωνακλάς ο δικός μας αλλά και ο δικός του δεν πήγαινε πίσω. Στις 5 παρά φώναζε ῾῾λήξτο δεν βλέπουμε῾῾

^% Ρε μάγκιες τραβήξτε και καμιά φανέλα στα στημένα. Τι τους παίζετε σαν να βγαίνετε ραντεβού?

@! Τουλάχιστον είχαμε μπάλες αλλά όχι κάλτσες. Ο διαιτητής χαλάστηκε και ζητούσε άλλο χρώμα. Που να τις βρούμε ρε μάστορα? Μπλέ σκούρο εμείς - γαλάζιο αυτοί , αυτό μας πείραξε τώρα