ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ

Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος, πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος... Δυστυχώς για εμάς η καρδιά της ήταν κόλαση και ναι αναφέρομαι για την κυρία διαιτητή, η οποία στο 45 του πρώτου ημιχρόνου κρέμασε την προσπάθεια μιας ολόκληρης ομάδας δίνοντας ένα ανύπαρκτο πέναλτυ.



Περιγραφή

Το παιχνίδι το προσεγγίσαμε όπως και όλα τα υπόλοιπα. Να προσέξουμε πρώτα την άμυνα μας και ότι καταφέρουμε μπροστά. Μέχρι το 45 όλα έδειχναν πως μπορούσαμε να πάρουμε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας όμως ο καταλογισμός του πέναλτυ έριξε την ψυχολογία. Ο πασπαλάρης για μια ακόμα φορά κατάφερε να βγεί νικητής απο τα έντεκα βήματα όμως στην επαναφορά τα Κανάλια κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι να πάμε στα αποδυτήρια. Πρίν απο το γκόλ αυτό είχαμε δύο καλές ευκαιρίες, μία με τον Άκα και μία με τον Παπαγιάννη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ξεκίνησε μουδιασμένη και στο 60 με ένα πολύ καλό σούτ έξω απο την περιοχή δεχτήκαμε το δεύτερο γκόλ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και είχαμε ένα δοκάρι με τον Τριχιά και ένα κανονικό ακυρωθέν γκόλ του Άκα ως οφσάιντ

Σύνθεση



Ο Γενικός πουλάει..."πνεύμα"

^% Χωρίς γραμμές ήθελαν τα Κανάλια να ξεκινήσει το μάτς. Έχουμε δεί και χειρότερα...

%@ Και τη δεν άκουσε η διαιτητής απο τον captain μας στο καταλογισμό του πέναλτυ. Και αυτή ούτε κάρτα δεν τον έβγαλε. Χάρη μας έκανες? 

^& 3 στα 3 o Βάγιος στα έντεκα μέτρα. Μήπως ήρθε η ώρα να έχουμε το ίδιο ποσοστό και στις εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ?

@! Όποιος μας έχει καταδικασμένους θα μας βρεί μπροστά του. Και τότε οι ανακοινώσεις δεν θα τον σώσουν.