ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...

Ένα απο τα μάτς της χρονιάς όπως το είχα χαρακτηρίσει στα παιδιά. Σίγουρα όχι το τελευταίο αφού σε κάθε παιχνίδι πλέον πρέπει η ομάδα να δίνει τα πάντα. Να αφήνει το στίγμα της και στο τέλος να κάνει τον απολογισμό.

Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα μας ικανοποιεί όλους αλλά μέχρι ένα σημείο. Το φτωχό 0-1 με έναν αντίπαλο που στο προηγούμενο του παιχνίδι είχε δεχτεί 9 γκόλ απο την Δημητριάς, σίγουρα δεν είναι και το ιδανικό. Πόσο μάλιστα όταν έρχετε με πολύ άγχος και αγωνία μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ξεκινήσαμε νωθρά όμως σιγά σιγά πέρναμε μέτρα στο γήπεδο δείχνοντας πως είμαστε καλύτερη ομάδα και σίγουρα είμαστε. Έτσι με μια πολύ όμορφη προσπάθεια του Μοσχούδη και γέμισμα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου, πετάχτηκε ο Τριχιάς και
έστειλε την μπάλα στα διχτυα. Αυτό το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και μπορώ να πώ δίκαια. Ψιλοευκαιρίες και απο τις δύο ομάδες μετά και παιχνίδι χωρίς ρυθμό.

Ο εκνευριστικός τρόπος που αντιμετώπιζαν τον διαιτητή, με συνεχείς γκρίνιες και φωνές σίγουρα επηρέασε και την ομάδα που δεν μπορούσε να βρεί ρυθμό. Είναι ελάχιστες οι φορές που έχω δει διαιτητή να ανέχεται τέτοιο εξευτιλισμό απο παίκτες και να μην αντιδράει.

Το παιχνίδι τελειώνει εδώ και κοιτάμε μπροστά την Νίκη. Ένα νεανικό και αξιόλογο σύνολο που όμως είναι στα μέτρα μας αν είμαστε σοβαροί. Ειδικά αν αρχίσει λίγο και ο κόσμος να μας βοηθάει απο τις κερκίδες!

ΣΥΝΘΕΣΗ

Πασπαλάρης, Δελιβασίλης, Ζαχαριάς, Πελεκούδας, Παπακυρίτσης(αλλαγή Μπόζης), Μοσχούδης, Καπουσουζέλης, Ντε Λα Κρούζ, Άκα (αλλαγή Αθανασιάς), Τσιμπανάκος, Τριχιάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου