ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

Το ότι πλέον δεν κυνηγάει τίποτα η ομάδα είναι δεδομένο. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια όμως θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα αυτή δεν μπορεί και δεν πρέπει να παρατάει κανένα παιχνίδι.

Μερικοί μέσα στην ομάδα δεν το έχουν καταλάβει αυτό και βλέπουν το πρωτάθλημα σαν μια τυπική διαδικασία. Τα κρούσματα απειθαρχίας είναι όλο και περισσότερα. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι θα παίζουν με την ιστορία και το κύρος αυτής της ιστορικής ομάδας.

Για όποιον δεν θέλει να το καταλάβει το καλοκαίρι είναι κοντά και μαζί με αυτό και η πόρτα εξόδου. Όσοι απο εμάς στηρίζουμε αυτή την ομάδα αρχίζουμε απο τώρα να κάνουμε τα πλάνα μας για την νέα σεζόν όπου και αυτή θα μας βρεί.

Τέλος θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για την απογοήτευση και τις πίκρες που έχετε πάρει όσοι απο εσάς αγαπάτε αυτόν τον σύλλογο. Σας δίνω την υπόσχεση απο τα βάθυ της καρδιάς μου ότι η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ. Σαν δίνω την υπόσχεση ότι μαθαίνουμε απο τα λάθη μας και ΘΑ τα διορθώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου