ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Ανάλυση

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το δυνατό ξεκίνημα που έχουν προσφέρει. Το 3 στα 3 ήρθε όχι και τόσο εύκολα όπως θα περίμενε κανείς. Λίγο η αδυναμία που έδειχνε ο Κένταυρος να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα, λίγο τα πολλά γκόλ που είχε δεχθεί, λίγο οι πολλές αλλαγές στην βασική εντεκάδα έκαναν το μάτς ροντέο. Πάρε βάλε-Δώσε βάζω.

Στο πρώτο ημίχρονο όλα έδειχναν να ξεκινάνε ιδανικά μετά απο το δοκάρι που είχε ο Αθανασιάς στο 6ο λεπτό. Αυτό ήρθε να το επιβεβαιώσει ο Βέτσικας Γιώργος στο 16ο λεπτό και να μας βάλει μπροστά στο σκόρ. Δεν προλάβαμε καλά καλά να γυρίσουμε απο τους πανηγυρισμούς και στο 18ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση. Το παιχνίδι έδειχνε ρευστό και η ομάδα να μην έχει ομοιογένεια. Όμως και πάλι ο Κένταυρος βρέθηκε πίσω στο σκόρ στο 22ο λεπτό απο τον Βέτσικα Αλέξη μετά απο μια έξοχη επέλαση απο την αριστερή πλευρά και με σούτ στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα. Και πάλι όμως ο Κένταυρος είχε τρόπο να μας επαναφέρει τον εκνευρισμό με το 2-2 στο 27'. Τελικά καταφέραμε και πάλι με τον Βέτσικα Γιώργο στο 36' να πάμε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Εκεί είχαμε τον εκνευρισμό να φτάνει στο αποκορύφωμα και να υπάρχουν γκρίνιες και λογομαχίες. Το αναφέρω όχι για να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα αλλά για να δείξω ότι πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε αυτή την πορεία και να τα αφήσουμε αυτά στην άκρη. Η ομάδα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται και τις νίκες αλλά και τις ήττες. Και όταν θα έρθουν αυτές θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί!

Στην επανάληψη ξαναέβγαλε το πολυβόλο του ο Βέτσικας Γιώργος και στο 53' έκανε το 4-2. Αλλά και πάλι δεν πρόλαβαν να περάσουν 2 λεπτά και ο Κένταυρος στο 55' έκανε το 4-3. Απίστευτο απο μια ομάδα που προσπαθεί αλλά δεν μπορεί να δέχεσε 3 γκόλ και σε στιγμές που μόλις έχεις προηγηθεί. Τελικά ο Αθανασιάς στο 68' έβαλε τέλος σε αυτή την βροχή απο γκόλ σημειώνοντας το τελικό 5-3

Σύνθεση

Αϊδινής, Ρηγίνος, Βέτσικας Αλ. , Παπακυρίτσης, Καλαμπαλίκης (35᾽ Ζαχαριάς), Σιδηρόπουλος (37᾽ Τσιατσιάνης), Δαρτσιώτης (38᾽ Πελεκούδας), Βέτσικας Γ. , Μαμούχας, Παραδάκης, Αθανασιάς

Δηλώσεις

Λευτέρης Ρηγίνος: "Δεν παίξαμε καλή μπάλα σήμερα αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Οι μεγάλες ομάδες πέρνουν και τέτοια αποτελέσματα"

Ο Γενικός πουλάει "πνεύμα"

@#$# Γλίτωσε ο Κένταυρος απο το στραπάτσο αφού δεν είχαν άλλες φανέλες για να αρχίσει το παιχνίδι. Τελικά το κίτρινο δεν μας πάει και πολύ.
@#$@ Νευράκια νευράκια απο τα παλικάρια του Κενταύρου. Κόκκινη κάρτα στο 90' αλλά δεν σκέφτηκε τα 60 ευρουλάκια. Αυτά πονάνεεεεεε.
&$%@ Παραλίγο να τα πληρώσουμε και εμείς. Με την σημερινή σφυρίχτρα δεν έβγαζες άκρη.
&#$  Τρείς αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο? Φανταστείτε χάλι ε! Αν είχε και άλλες τρείς θα τις έκανε ο Τσίφ.
@$#^ Τελικά πάλι δεν μας χωρούσε ο πάγκος. Κάτι πρέπει να κάνουμε. Ή να τον μεγαλώσουμε ή να μικρύνουμε την αποστολή. Ε να μην βρίσκεις καρέκλα να κάτσεις? Είμαστε και γέροι άνθρωποι
@#$@ Βέτσικας στον Βέτσικα, κεφαλιά απο τον Βέτσικα, σεντράρει ο Βέτσικας, αλλαγή ο Βέτσικας. ΕΧΜΜ μπερδεύτηκα, μάλλον θα βγούν παρατσούκλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου