Ονειρικό ξεκίνημα

Πολύ καλό παιχνίδι σήμερα στην Γατζέα απὀ δύο ομάδες που διεκδίκησαν την νίκη μέχρι το τέλος.

Η ομάδα μας για δεύτερο σερί παιχνίδι μπήκε νωθρά και αυτή την φορά το πλήρωσε. Στο 6ο λεπτό ο Διαγόρας κατάφερε να ανοίξει το σκόρ με κοντινό πλασέ έπειτα απο σπάσιμο της μπάλας απο την αριστερά πλευρά. Η ομάδα βρέθηκε έτσι απο πολύ νωρίς να ψάχνει να βρεί τα πατηματά της και την ψυχολογία. Ακολούθησε ένα 15λεπτο με ενα μοιρασμένο παιχνίδι. Η ομάδα σιγά σιγά έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και έδειχνε απειλητική σε 1-2 περιπτώσεις. Το χρονόμετρο έδειχνε 23ο λεπτό όταν κερδίσαμε ένα φάουλ αριστερά και έξω απο την μεγάλη περιοχή του Διαγόρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τάσος Μαμούχας. "Μαμούχας φιλάει και στήνει την μπάλα. Παίρνει φόρα, σουτάρει και ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ. Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ απο το γλυκό δεξί πόδι του Μαμούχα, στέλνωντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του τερματοφύλακα." Ο Τοξότης απο την στιγμή εκείνη αλλάζει πρόσωπο και κατεβάζει την μπάλα στο χορτάρι. Ωραίες επιθέσεις και εναλλαγές την μπάλας απο το νεανικό συγκρότημα του Χρυσοχού. Το παιχνίδι έχει φτάσει στο 33ο λεπτό και ο Παραδάκης γεμίζει απο αριστερά στην αντίπαλη περιοχή. Η μπάλα περνάει πάνω απο τον τερματοφύλακα μετά απο κακή εκτίμηση της μπάλας και έρχεται ο αρχηγός Αλέξης Χρονόπουλος να σκοράρει σε κενή εστία μετά απο προβολή. Το σκόρ γίνετε 2-1 και ο Τοξότης πάει στα αποδυτήρια με ψυχολογία μετά απο αυτή την ανατροπή.

Ξεκίνημα 2ου ημιχρόνου με παιχνίδι κέντρου και την ομάδα να προσπαθεί να χτίσει αντεπιθέσεις με προσοχή στα μετόπισθεν. Ο Διαγόρας δίχνει σημάδια κούρασης και εκνευρισμού. Έτσι έρχεται η αποβολή στο 67ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά απο αναφορά στα Θεία. Απόλυτα δικαιολογημένη κόκκινη κάρτα κάτι που έπρεπε να γίνει και στο πρώτο ημίχρονο μετά απο αντίστοιχη αντίδραση. Όλα δείχνουν πως το παιχνίδι είναι στα μέτρα μας ώσπου στο 80ο λεπτό μετά απο κόρνερ ο Διαγόρας πετυχαίνει την ισοφάριση με κεφαλιά απο το σημείο του πέναλτυ. Το παιχνίδι αρχίζει να ανοίγει, με ξεκομμένες ομάδες στο χώρο του κέντρου. Η ομάδα μας χάνει όποιες ευκαιρίες της δίνοντε με σούτ πολύ μακρυνά και χωρίς προυποθέσεις. Φτάνουμε στο σημείο να δεχτούμε και γκόλ μετά απο λάθος στην αριστερή πλευρά. Και φτάνουμε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με μια προσπάθεια απο την δεξιά πλευρά και τον Γιώργο Βέτσικα. " Βέτσικας παίρνει την μπάλα με ωραίο κοντρόλ διασχίζει την δεξιά πλευρά και βρίσκεται έτοιμος να κόψει την μπάλα στο σημείο του πέναλτυ όμως ο Βέτσικας παίρνει την φάση πάνω του και πλασάρει τον τερματοφύλακα στην αριστερή του πλευρά. ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ Βέτσικας και 3-2. Μα τι υπέροχο πλασέ, ρίχνει τον Διαγόρα στο καναβάτσο και όλος ο πάγκος μπαίνει στο γήπεδο!"

O διαιτητής σφυρίζει την λήξει του αγώνα. Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν εδώ. Ακολουθεί ο Κένταυρος και αν δεν δείξουμε την απαραίτητη προσοχή θα το πληρώσουμε. Ας μην μας ξεγελάνε τα αποτελέσματα του, το μυαλό εδώ στην δουλειά και εμείς θα σας στηρίζουμε.

Σύνθεση

Αλλαγές: 60' Αθανασιάς Βασίλης - Χρόνης Κυριάκος, 78' Μπόζης Αλέξης και Βέτσικας Αλέξης -  Χρονόπουλος Αλέξης και Πελεκούδας Χρήστος

Σχόλια παικτών

Χρονόπουλος Αλέξης " Νωθροί στα πρώτα 20 λεπτά. Μετά πήραμε το κέντρο και παίξαμε πολύ απο τα πλάγια. Πολλές κλασικές, 2 τετ-α-τετ και πολλές φάσεις. Μας αδικει το αποτέλεσμα"

Ζαχαριάς Άκης "Ήταν ένα ματς που δείξαμε ότι είχαμε πάθος συγκέντρωση και ψυχή αλλά πάνω από όλα ότι είμαστε ομάδα.Επίσης δείξαμε ότι το πιστεύαμε περισσότερο από τον αντίπαλο και τελικώς δικαιώθηκαμε στο τέλος..θέλω να δώσω ένα συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες τον πάγκο και ειδικά στο προπονητή που σήμερα η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν γιατί παίξαμε ειδικά για αυτόν..συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό..forza ΤΟΞΟΤΑΡΑ!!!"

Πασπαλάρης Βάϊος " Σε γενικές γραμμές η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή και πιστεύω κάναμε αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής. Θέλω να σταθώ όμως λίγο στο άσχημο ξεκίνημα του πρώτου 20λεπτού. Πρέπει να μπαίνουμε πιο δυνατά στα παιχνίδια και να τα παίρνουμε απο την αρχή. Μπράβο στην ομάδα που έδειξε μαγκιά και πάθος και γύρισε το παιχνίδι απο το 0-1 αλλά και όταν δεχτήκαμε το 2-2 αντιδράσαμε καθώς έπρεπε και πήραμε τους 3 βαθμούς που μας αξίζουν"

Βέτσικας Γιώργος για το γκόλ " Υπέροχο συναίσθημα και χαρά που καταφέραμε να βάλουμε το γκόλ αυτό. Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα να πάρει άλλους 3 βαθμούς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου