"Καλή" αρχή

Ανάλυση

Χτές είχαμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδος με έναν αντίπαλο που κανείς μας δεν ήξερε τι να περιμένει. Σίγουρα όταν είναι πρεμιέρα και ο αντίπαλος είναι εντελώς άγνωστος τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Η ομάδα ξεκίνησα πάρα μα πάρα πολύ μουδιασμένα. Το πρώτο 20λεπτο απλά δεν βγήκαμε ποτέ στο γήπεδο. Ο Ελευθεριακός ήταν στημένος πίσω και εμείς απλά προσπαθούσαμε να γυρίσουμε την μπάλα αλλά κάνοντας πολλά λάθη και δίνοντας την δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να ελπίζει για την έκπληξη. Η αλήθεια είναι πως λίγο έληψε να στραβώσει το παιχνίδι.

Όσο περνούσε η ώρα, ευτυχώς για εμάς, τα κουράγια του αντιπάλου πέφταν. Έτσι ήρθε το γκολάκι στο 38 με υπέροχο πλασέ του Πελεκούδα και έτσι το άγχος άρχισε σιγά σιγά να φεύγει. Στην επανάληψη ουσιαστικά μόνο μια ομάδα υπήρχε και αυτή ήμασταν εμείς. Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και μέχρι σε ένα βαθμό το πετύχαμε. Η υπεροχή μας επιβραβεύτηκε στο 75᾽ όταν με ένα ασύλληπτο σούτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Βέτσικας σφράγισε την νίκη και τους τρείς υπερπολύτιμους βαθμούς, απο άποψη ψυχολογίας.

Τέλος καλό όλα καλά και συνεχίζουμε. Τα παιδιά είναι άπειρα και οι αγώνες που θα παίρνουν στα πόδια τους θα τους κάνουν ολοένα και καλύτερους. Υπομονή, προπόνηση και πειθαρχία.


Ο Γενικός πουλάει πνεύμα...

@#  Ωραίο κλίμα , είχαμε κόσμο , είχαμε και μουσική. Ίσως το περάσαμε για εκδρομή και εμείς
^#@ Απο κόσμο και εμείς δεν πηγαίναμε πίσω. Ο πάγκος φούλ, δεν χωρούσαμε, ούτε ρούχα δεν είχαμε για όλους. Κλασσική περίπτωση εκδρομής
$!!@ Ωραίοι οι τύποι στις κερκίδες. Σε μια φάση ο ένας φωνάζει " Κόουτσ, κάνε αλλαγή αυτούς που είναι επιφυλακή στην πορείαααααα για να μην κουραστούν"
@!@ Α ναι αυτός που μου έμεινε είναι ο τύπος που έπαιζε με γυαλιά στυλ Ντάβιτς. Σκυλί πάντως ο τύπος , τόχει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου