ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ

Ούτε κρύο ούτε ζέστη μετά τον έναν βαθμό με την Άλλη Μεριά. Μετά την άσχημη εμφάνιση με τους Ν.Α Νίκης, σίγουρα περιμέναμε να ξαναεπιστρέψουμε στο τρίποντο και να δείξουμε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν τα πρώτα αποτελέσματα.

Πάλι όμως πέσαμε θύμα του άσχημου ξεκινήματος κάτι το οποίο παρατηρείται σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Η ομάδα μπαίνει μουδιασμένα και αυτό το πληρώνουμε. Έτσι και με την Άλλη Μεριά βρεθήκαμε πίσω στο σκόρ μόλις στο 11ο λεπτό απο μια αδράνεια μέσα στην περιοχή.

Αντιδράσαμε και με κεφαλιά του Χρονόπουλου στο 25ο λεπτό βρεθήκαμε μια ανάσα απο την ισοφάριση. Κάτι το οποίο ήρθε στο 37᾽ απο τον Αλέξη Μπόζη. Μια εκπληκτική προσπάθεια απο την δεξιά πλευρά, χόρεψε τον αντίπαλο αμυντικό με 2 προσποιήσεις και σούταρε στο αριστερό παραθυράκι της αντίπαλης εστίας. Ένα απο τα ομορφότερα γκόλ της αγωνιστικής! Στο ίδιο λεπτό μπήκε ο Αθανασίας στην επίθεση στην θέση του Σιδηρόπουλου.

Ενώ το πρώτο ημίχρονο είχε τα γκόλ, το δεύτερο είχε τις ευκαιρίες. Πιέσαμε και ειδικά μετά τις αλλαγές του Μάρκου και Χρόνη στην θέση του Μπόζη και Στύλλα είχαμε ίσως το καλύτερο 20λεπτο του αγώνα. Δυστυχώς όμως το γκόλ δεν ήρθε ποτέ αφού Αθανασιάς στο 80᾽ και Χρονόπουλος στο 85´ έχασαν απίστευτες ευκαιρίες για να δώσουν το προβάδισμα και τελικά την νίκη στην ομάδα.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τον πρώτο της σκόρερ Βέτσικα Γιώργο λόγω τραυματισμού.

Σύνθεση: Αϊδινής, Στύλλας (67᾽ Χρόνης), Βέτσικας Αλ. Ζαχαριάς, Δεληβασίλης, Χρονόπουλος, Μπόζης Αλ. (63᾽ Μάρκου), Σιδηρόπουλος (38᾽ Αθανασιάς), Μαμούχας, Τσιατσιάνης, Πελεκούδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου