Ο ΜΙΚΡΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σ᾽ἐνα άγριας ομορφιάς παιχνίδι εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Τοξότη με αντίπαλο την Α.Ε 2002. Τελικά με ένα γκόλ στο 94ο λεπτό η ομάδα κατάφερε να δείξει πως έχει μέταλλο και θα παλέψει όλα τα παιχνίδια.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μπήκε πάρα πολύ καλύτερα σε σχέση με προηγούμενες αναμετρήσεις. Πίεσε στο κέντρο και ψηλά, είχε σταθερές θέσεις στην άμυνα και βοήθειες απο τα χάφ. Καταφέραμε και βγάλαμε 2-3 επικίνδυνες αντεπιθέσεις, η καλύτερη αυτή στο 38᾽ αφού Μαμούχας και Μάρκο δεν καταφέραν να βάλουν την μπάλα στο πλεκτό, και στην άμυνα ουσιαστικά δεν ανησυχήσαμε. Έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια με το 0 - 0 και με μια καλή ψυχολογία για την συνέχεια.

Στο δεύτερο αρχίσαμε να οπισθοχωροὐμε συνεχώς όλο και πιο πολύ προς την περιοχή μας, με την αντίπαλη ομάδα να έχει τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και να προσπαθεί να πάρει κεφάλι στο σκόρ. Είχε 3-4 φοβερές ευκαιρίες μπροστά απο την εστία μας αλλά ο Αϊδινής ήταν πάντα εκεί για να κρατάει το μηδέν.


Έτσι φτάσαμε στο 94ο λεπτό και ενώ όλοι περιμέναμε την στιγμή της λήξης.... Μάρκο παίρνει την μπάλα κέντρο και προς τα αριστερά, Μάρκο γυρνάει με μέτωπο στην αντίπαλη εστία και ξεχύνεται, περνάει σαν σταματημένο τον τελευταίο αμυντικό, Μάρκο σηκώνει το κεφάλι, βλέπει την έξοδο του τερματοφύλακα ... και ναι απο την δεξιά πλευρά αμαρκάριστος ο Μπόζης έχει κάνει την κούρσα .. Μάρκο τον βλέπει και πασάρει την κατάλληλη στιγμή, Μπόζης και ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ....ΓΚΟΛ ο Αλέξης Μπόζης, ο μικρός ξαναχτυπά στο 94ο λεπτό με πλάσε στην κενή εστία και στέλνει το μήνυμα της ανόδου σε όλους.


ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Η αναμέτρηση στιγματίστηκε στο 73ο λεπτό όταν ο Μαμούχας απο μια διεκδήκηση της μπάλας έπεσε άσχημα στο χορτάρι και γύρισε τον καρπό (μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες).

Ο Ζαχαριάς αγωνιζόταν απο το 60ο λεπτό ουσιαστικά με ένα πόδι μετά απο θλάση. Ωστόσο έδωσε όλη του την ψυχή για να φτάσει η ομάδα σε αυτή την σπουδαία νίκη.

Χωρίς και πάλι τον πρώτο σκόρερ Βέτσικα Γιώργο η ομαδα. Ας ελπίσουμε να είναι γερός και την επόμενη αγωνιστική να βοηθήσει την προσπάθεια μας.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Αϊδινής, Στύλλας (62᾽ Τσιατσιάνης), Βέτσικας Αλ. Ζαχαριάς, Δεληβασίλης, Χρονόπουλος, Μπόζης Αλ. , Μἀρκο, Μαμούχας (73᾽ λ.τρ. Παραδάκης), Αθανασιάς, Πελεκούδας (67᾽ Μοσχίδης)

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

pame reee aidaraaaaaaaa!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου