ΚΟΙΛΙΑ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ομάδα για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος της πίεσης για νίκη και έτσι ηττήθηκε απο τον Άνθιμο Γαζή με 1-3.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε δυνατά και μόλις στο 8ο λεπτό είχε μια τρομερή ευκαιρία με τον Τσιατσιάνη να προηγηθεί αλλά το σούτ που έκανε έδιωξε ο αμυντικός πάνω στην γραμμή. Η ομάδα συνέχιζε να πιέζει και έτσι στο 28ο λεπτό ο ίδιος παίκτης μπήκε απο αριστερά με μια υπέροχη προσπάθεια, τρίπλαρε τον αμυντικό και με διαγώνιο σούτ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Όμως μέσα σε 7 λεπτά ήρθαν τα πάνω κάτω αφού στο 40 και στο 47 δέχτηκε δύο γκόλ απο ανύποπτες φάσεις και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε ποτέ μέσα στο παιχνίδι. Έτσι ήρθε το τελικό 1-3 στο 67ο λεπτό. Ουσιαστικά σε όλο το ημίχρονο δεν απειλήσαμε ούτε σε μια φάση και στο παιχνίδι κυρίευσε ο εκνευρισμός. Παρουσιάστηκε μια ομάδα χωρίς πλάνο και ο καθένας έκανε του κεφαλιού του. Σε αυτό βοήθησε σίγουρα και οι πάρα πολλές απουσίες αφού αναγκαστήκαμε να παίξουμε με επιθετικό τον τερματοφύλακα Πασπαλάρη για 30 ολόκληρα λεπτά.

Σίγουρα θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια και να συγκεντρωθούμε για να παρουσιάσουμε καλύτερο θέαμα. Χάνουμε εύκολα την αυτοσυγκέντρωση μας και όταν βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση σχεδόν ποτέ δεν μπορούμε να αντιδράσουμε. Στα επόμενα δύο παιχνίδια χρειαζόμαστε βαθμό ή βαθμούς όχι τόσο απο άποψης βαθμολογικής θέσης αλλά απο άποψη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Αϊδινής, Παπακυρίτσης (58᾽ Πασπαλάρης), Ζαχαριάς, Δεληβασίλης, Χρονόπουλος, Μοσχίδης, Παπακυριαζής (45᾽ Βέτσικας Γ.), Μάρκο (88᾽ Μαρέδης), Παραδάκης, Τσιατσιάνης, Στύλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου