BLACK OUT

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μέσα σε ένα διάστημα 20 λεπτών η ομάδα κατάφερε να δεχτεί 4 τέρματα και να αφήσει πίσω της μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση, με αντίπαλο μια ομάδα που ισοβαθμούσε μέχρι χτές.

Τίποτα δεν έδειχνε στο πρώτο ημίχρονο ότι θα ακολουθούσε αυτό το στραπάτσο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Ο Ηρακλής Β. είχε την κατοχή αλλά μέχρι εκεί. Δεν απείλησε ούτε σε μια στιγμή και η ομάδα έδειχνε να πατάει καλά στα πόδια της.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεχτήκαμε το γκόλ και μετά απο εκεί δεν ξαναμπήκαμε ποτέ μέσα στο γήπεδο. Τι και αν ο coach έκανε κάποιες αλλαγές, τι και αν έπαιξε ακόμα και με τον Βέτσικα Αλέξη επιθετικό. Τίποτα δεν βγήκε σε αυτόν αλλά ούτε και στην ομάδα.

Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει μπούσουλας για μελλοντικές εμφανίσεις και να δείξει σε όλους ότι η ομάδα θέλει δουλειά και ότι τίποτα δεν έχει κριθεί. Είχαμε πεί ότι με εμφανίσεις όπως αυτή με τον Ιωλκό η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αλλά με εμφανίσεις όπως η χτεσινή έχει να φοβηθεί πάρα πολλά.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Πασπαλάρης, Χρόνης, Χρονόπουλος (Μοσχίδης), Παπακυρίτσης, Ζαχαριάς, Τσιατσιάνης, Αθανασιάς(Παραδάκης), Μπόζης(Μαρέδης), Μάρκο, Βέτσικας Αλέξης, Πελεκούδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου