Δηλώσεις προπονητή

Ο Τοξότης αγωνίστηκε την Κυριακή απέναντι στην Ιωλκό, στην τέταρτη ομάδα της βαθμολογίας (και όχι στην τελευταία), και ομολογουμένως σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο, έχοντας στη σύνθεσή της: τέσσερις παίκτες ηλικίας 17 ετών, έναν παίκτη 20 ετών, δύο παίκτες 21 ετών, έναν 22 ετών, έναν 26 ετών και δύο άνω των 30, ενώ οι αλλαγές ήταν ένας 15άρης, ένας 18άρης και ένας 22άρης. Και εκτός από τους 14 που αγωνίστηκαν, υπήρχαν στον πάγκο άλλοι 4 ποδοσφαιριστές ηλικίας: ο ένας 22 ετών και οι τρεις 15 ετών ο καθένας.
Αναμφισβήτητα ο Τοξότης είναι από τις πιο νεανικές ομάδες αν όχι η ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗ, του τοπικού ποδοσφαίρου της Μαγνησίας. Αυτή η ομάδα λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος, στον κατά κοινή ομολογία πιο δύσκολο όμιλο της Β’ Τοπικής κατηγορίας, φιγουράρει στη δεύτερη θέση!!!! 
Ασφαλώς και δεν είναι αυτοσκοπός το τρίποντο, ούτε καν η άνοδος για φέτος. Αν έρθει, καλώς να ‘ρθει. Στόχος είναι το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Και αυτή η ομάδα χτες, έβγαλε στο γήπεδο, πολύ και όμορφο ποδόσφαιρο. Αυτό το τσούρμο από πιτσιρίκια, αποδεδειγμένα, έχει ταλέντο, έχει ήθος, έχει τσαγανό και έχει πάρα, μα πάρα πολύ μέλλον. Αν αυτά τα παιδιά, κατάφεραν μετά από 7 αγωνιστικές να βγάλουν αυτό το πρόσωπο που έβγαλαν χτες στο γήπεδο, αυτό με γεμίζει αισιοδοξία για το τι μπορούν να κάνουν στο μέλλον.
Ήταν η πρώτη φορά που έφυγα από το γήπεδο ηττημένος, αλλά γεμάτος. Χορτάτος από αυτό που θέλω να δω από την ομάδα μου. Χορτάτος από ποδόσφαιρο! 
Εύκολα μπορείς να προσάψεις σε αυτήν την ομάδα πολλά πράγματα. Όπως την απειρία. Ή για παράδειγμα την αστοχία στο τελείωμα. «Δυστυχώς», ο αντίπαλος παίζει πάντα και αυτός με 11 παίκτες. Και ένας από αυτούς είναι και ο τερματοφύλακας. Και ο αντίπαλος της Κυριακής είχε 11 καλούς παίκτες. Το έχουν αποδείξει άλλωστε στα 6 προηγούμενα παιχνίδια. Εμείς δεν μπορούμε να παρακαλάμε, στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου ο αντίπαλος να είναι κακός. Ή να απουσιάζει ο τερματοφύλακάς τους. Παρακαλάμε ο αντίπαλος να είναι εκεί, πιο πλήρης από ποτέ, και εμείς να μπορέσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι και να καταφέρουμε να τους νικήσουμε. Τότε θα έχουμε πετύχει το στόχο μας.
Τα προηγούμενα χρόνια ήταν πέτρινα για την ομάδα του Τοξότη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι αντίπαλοι να απορούν σε περίπτωση που δεν καταφέρναν να σκοράρουν εναντίον της ομάδας μας. Φέτος, έχουμε καταφέρει να δεχόμαστε γκολ στο 93’ και οι αντίπαλοι να πανηγυρίζουν βγάζοντας τις φανέλες. Αυτά τα παιδιά, χρειάζονται επιτέλους, εκτός από την κακόβουλη κριτική, από την οποία έχουμε χορτάσει τόσα χρόνια, ένα πράγμα: χρειάζονται ένα ΜΠΡΑΒΟ!!!!
Η μόνη λεζάντα που αξίζει στη χθεσινή εμφάνιση λοιπόν, είναι: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ! Τίποτα άλλο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου