ΒΑΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο νόμος του ποδοσφαίρου χτύπησε κόκκινο στην αναμέτρηση του Τοξότη με τον Ιωλκό. Σε κάτι τέτοια παιχνίδια έρχεται να αναρωτηθεί κανείς τι αξίζει πιο πολύ...νίκη ή εμφάνιση; Σίγουρα αν έχουμε τέτοιες εμφανίσεις σε όλα μας τα παιχνίδια δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα.

Το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε μοιρασμένο αλλά με την κατοχή της μπάλας δικιά μας. Πιέσαμε απο το πρώτο λεπτό και αναζητήσαμε λύσεις απο το κέντρο αλλά και τα πλάγια. Η ομάδα έδειχνε να είναι στα καλά της και πιέζοντας σε όλους τους χώρους κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες. Το 0-0 ήρθε στα πρώτα 45 λεπτά και όλα έδειχναν ότι μπορούσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε ο καταιγισμός ευκαιριών. Με τον Αθανασιά στο 55᾽ μόνος του απο την μικρή περιοχή με κεφαλιά να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στην εξέλιξη τον Πελεκούδα με προβολή. Στο 60᾽ ο Βέτσικας Αλέξης με σούτ να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 73´ και πάλι ο Αθανασιάς μετά απο χαμηλή σέντρα του τα αριστερά να στέλνει πάλι την μπάλα άουτ απο πλεονεκτηκή θέση. Έτσι ήρθε το 76ο λεπτό απο τις λίγες φάσεις του Ιωλκού να σουτάρει την μπάλα και περνώντας κάτω απο τα χέρια του Πασπαλάρη να δίνει προβάδισμα στην αντίπαλη ομάδα.

Η ομάδα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Πίεσε και έκλεισε τον Ιωλκό στα καρέ του. Ο Τσιατσιάνης ήρθε στο 80´ με υπέροχο σούτ έξω απο την μεγάλη περιοχή αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας είπε όχι. Ακολούθησαν οι ευκαιρίες στο 84´ , το 89´ και στο 91´.

Τελικά όλοι μείναμε με το αχχχ και μια γλυκόπικρη γεύση. Ότι μας έδωσε η θεά μπάλα στον αγώνα με την Α.Ε 2002 μας το πήρε τώρα δείχνοντας σε όλους γιατί το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Χωρίς τους Μαμούχα, Βέτσικα Γιώργο, Παπακυρίτση, Στύλλα, Μοσχίδη αγωνίστηκε η ομάδα λόγω τραυματισμών. Έδειξε πως τα υπόλοιπα παιδιά έχουν όρεξη και ικανότητες, δίνοντας στην ομάδα ένα βάθος πάγκου που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Αν δεν θέλετε μια φορά εσείς οι άνθρωποι στην Γατζέα να αγωνιζόμαστε στο ῾γήπεδο σας῾ εμείς δεν το θέλουμε δέκα. Τεχνάσματα στύλ χρηματικών ποσών, μη άνοιγμα γηπέδου και ζεστού νερού να τα κάνετε αλλού και όχι στην ομάδα μας. Δεν είναι επιλογή μας το οτι αγωνιζόμαστε εκεί. Έχουμε φτάσει στην 7η αγωνιστηκή και η ομάδα μας δεν έχει δώσει παιχνίδι μέσα στον Βόλο ακόμα. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ και μην μας αναγκάσετε να προβούμε σε άλλες ενέργειες που θα πονέσουν όλους μας.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Πασπαλάρης, Βέτσικας Αλέξης, Ζαχαριάς, Χρονόπουλος (85´ Μαρέδης), Δεληβασίλης, Χρόνης, Μάρκο, Πελεκούδας (82᾽ Παραδάκης), Αθανασιάς (83᾽ Παπακυριαζής), Μπόζης, Τσιατσιάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου